Utforska unikhet och charm hos ICA Kvantum i Stenungsund: En djupdykning

Felipe Morales

Säg hej till ICA Kvantum Stenungsund! Känner du dig lite vilse i butiken ibland? Inga problem – här tar vi en djupdykning och svarar på dina frågor kring detta affär. Skippa kartrummet och ta en uppfriskande hållplats vid vår virtuella informationskiosk istället. Låt oss dyka rakt in!

Var är ICA Kvantum Stenungsund?

ICA Kvantum Stenungsund är beläget i hjärtat av Stenungsund, en charmig kuststad i Västra Götalands län. Anläggningen är lättillgänglig både med bil och kollektivtrafik.

Vad säljer butiken?

ICA Kvantum Stenungsund ger dig inte bara en upplevelse av dagligvaror. De sticker ut genom att erbjuda en häftig upplevelse med mycket mer – lokala råvaror, ett brett utbud av internationella matvaror, och mer därtill.

Är det en familjevänlig plats?

Absolut! Det finns en barnvagnsparkering, en mysig kafeteria för att stilla hungern, och en lekplats att underhålla de yngsta.

Här kommer en tabell över detaljerna:

Plats Sortiment Faciliteter
Stenungsund, Västra Götaland Dagligvaror, lokala och internationella matvaror Barnvagnsparkering, kafeteria, lekplats

Är ICA Kvantum Stenungsund tillgängligt för alla?

Ja, ICA Kvantum Stenungsund är tillgängligt för alla – butiken är utrustad med ramp för rullstolsgående och det finns även hiss. Det finns så klart personal redo att hjälpa till om det skulle behövas. De har verkligen tänkt på allt här, har de inte?

Vad är butikens öppettider?

Butiken är öppen varje dag. Måndag till lördag mellan kl 07.00-22.00 och söndag mellan kl 08.00-22.00.

Hur håller sig ICA Kvantum Stenungsund uppdaterade om senaste trenderna?

Den följer trenden att använda onlinebeställningar för att underlätta för sina kunder. Beställ dina varor online och hämta dem i butiken senare eller få dem levererade till din dörr.

Så där har du det, allt du behövde veta om ICA Kvantum Stenungsund. Glöm inte att utforska andra vackra aspekter av Stenungsund medan du är där!

Leave a comment