Vi på Felipe Morales är alltid glada att höra från våra läsare och besökare. Om du har några frågor, kommentarer eller förslag är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi strävar alltid efter att tillgodose våra besökares behov på bästa möjliga sätt.

Skype – för annonsering

För affärsrelaterade förfrågningar, inklusive annonsering och samarbeten, föredrar vi att använda Skype. Det är enkelt och bekvämt att kommunicera direkt med oss. Du kan kontakta oss genom att lägga till vår SkypeID: live:.cid.d5c381bed0056b6c. För att underlätta för dig har vi skapat en tabell med vår SkypeID nedan:

SkypeID:live:.cid.d5c381bed0056b6c

Kontaktformulär

Vi erbjuder också ett kontaktformulär för dem som föredrar att använda detta alternativ. Vi gör dock uppmärksamma på att det ibland kan finnas problem med spammejl som glider igenom, vilket kan innebära att förfrågningar kan missas. Därför är det alltid bättre att använda Skype om det är möjligt. Men om du vill använda vårt kontaktformulär, kan du göra det här på vår webbplats. Vi svarar så snart vi kan på alla förfrågningar som kommer in till oss.