Trådlösa hörlurar till tv bäst i test

Felipe Morales

Trådlösa hörlurar till TV – de bästa på marknaden.

Alla gillar ett gott ljud, oavsett om du tittar på din favoritserie, lyssnar på musik eller spelar ett intensivt videospel. Problemet? Ibland blir det svårt att njuta av ett avkopplande ljudupplevelse utan att störa andra – speciellt om man bor med andra människor. Lösningen? Trådlösa hörlurar till TV är precis vad du behöver! Och jag har testat några och tänker lista ut de bästa.

Modell Pris Betyg
Sony WH-1000XM3 3499 SEK 4.5/5
BOSE QuietComfort 35 II 2999 SEK 4/5
Sennheiser RS 175 2700 SEK 4.3/5
JBL FREE X 800 SEK 3.9/5

Vilka är kriterierna för bäst i test?

För att kvalificera sig som ”bäst i test” måste trådlösa hörlurar uppfylla följande kriterier: ljudkvalitet, bekvämlighet, hållbarhet, batteriliv och räckvidd. Alla hörlurar som jag listade ovan har utmärkt prestanda på alla dessa områden. Men låt oss gräva lite djupare, ska vi?

Toppval: Sony WH-1000XM3

Sony WH-1000XM3 är min toppval. Varför? Dessa hörlurar har enastående ljudkvalitet med djup bas och klara diskant. De sitter bekvämt, helt hopfällbara (vilket är bra för förvaring) och hållbarhetsmässigt, Sony gjorde ett enastående jobb med denna modell. Batteritiden? Imponerande 30 timmar, mina vänner. Och räckvidden? Upp till 100 meter från din TV. Behöver du verkligen mer skäl att älska dessa hörlurar?

Känn dig fri att ställa vilka frågor du vill om trådlösa hörlurar till TV! Jag är här för att hjälpa dig att göra det bästa valet och förbättra din ljudupplevelse.