The ordinary glycolic acid 7 toning solution

Felipe Morales

Vad är The Ordinary Glycolic Acid 7 Toning Solution?

Dags att prata om en skönhetsprodukt som gör stor skillnad i vår dagliga hudvårdsrutin. Så, vad är The Ordinary Glycolic Acid 7 Toning Solution egentligen? Det är en banbrytande toner som förvandlar din hud med sin exfolierande egenskap. Den hjälper dig att avlägsna döda hudceller och förbereder huden för effektiv upptagning av efterföljande hudvårdsprodukter.

Fördelar med The Ordinary Glycolic Acid 7 Toning Solution

Glykolsyra har den minsta molekylstorleken av alla alfahydroxisyror (AHA), vilket gör att det kan penetrera hudbarriären effektivt. Det är just detta som gör The Ordinary Glycolic Acid 7 Toning Solution till ett sådant kraftfullt verktyg för att förbättra hudens struktur och lyster på kort tid.

Produkt Funktion Huvudingrediens
The Ordinary Glycolic Acid 7 Toning Solution Exfoliering Glykolsyra
The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% Motverkar orenheter Niacinamide
The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Återfuktning Hyaluronsyra
The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG Reducerar mörka ringar och svullnader under ögonen Koffein

Hur använder man The Ordinary Glycolic Acid 7 Toning Solution?

För att få bästa möjliga resultat med denna toner, börja med att rengöra ditt ansikte ordentligt. Sedan applicerar du en liten mängd av produkten på ett bomullspads och sveper över ansiktet. Gör det på kvällen och låt det verka över natten. Glöm inte att använda SPF på dagtid eftersom AHA kan göra huden extra känslig för solen.

Vem ska använda The Ordinary Glycolic Acid 7 Toning Solution?

Denna produkt kan användas av alla som vill förbättra hudens struktur och lyster. Men kom ihåg, alla har unik hud, så det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Lyssna alltid på vad din hud har att säga, och börja alltid med att testa en ny produkt på en liten del av huden för att se hur den reagerar.

Leave a comment