Saker att göra i new york

Felipe Morales

Välkommen till New York

Tänk vad roligt det vore att springa klädd i en stor läderjacka, headbanging på väg genom staden med en gitarr på axeln. Visst, det kanske låter lite konstigt för dig och mig, men det finns ingen anledning att tvivla på att New York har något för alla. ”Saker att göra i New York,” du frågar? Här är några idéer att överväga.

Central Park

Central Park är som staden själv – ständigt föränderlig, alltid charmig. Du kan hyra en roddbåt, eller kanske bara njuta av lugnet vid en av parkens många dammar. Vem vet, du kanske till och med stöter på en kändis eller två!

Aktivitet Förväntad Kostnad Plats
Roddboat 150kr/tim Central Park
Besök kändis Gratis Central Park
Njuta av lugnet Gratis Närmsta Dammen

Broadway-show

Det finns inte mycket som kan mäta sig med spänningen i att se en Broadway-show. Spänning, drama, skratt, tårar – allt finns här, i hjärtat av teatervärlden.

Tur på floden

Om du har tid och pengar att spend, kan du överväga en flodtur – en idealisk aktivitet för de som vill se New York från ett nytt perspektiv och undvika folkmassan på land.

Country music, vintage shopping, hetvägg, du namnger it.New York har verkligen något för alla. Så vad väntar du på? Ta tag i din gitarr och kom hit!