Present till honom som har allt

Felipe Morales

Så vad ger man till honom som har allt?

Känner du till någon som är otroligt svår att handla till eftersom de redan har allt de behöver eller vill ha? Ordet ”present till honom som har allt” kan verkligen få en att känna sig besegrad innan man ens börjar, men oroa dig inte – jag har några idéer som kan hjälpa till att få dig på rätt spår!

Unika upplevelser

Ett alternativ till traditionella materialistiska gåvor kan vara att ge en upplevelse eller ett äventyr. Det kan vara ett träningspass med en personlig tränare, en matlagningskurs, en guidad tur i en historisk plats, eller kanske till och med en fallskärmshoppning. Viktigast av allt är att välja en upplevelse som han kommer att minnas. Detta kan vara den perfekta presenten till honom som redan har allt – en minnesvärd upplevelse kommer att varar långt efter att evenemanget har tagit slut!

Upplevelse Beskrivning Pris
Skydiving äventyr En adrenalinrusch av ett livstidslängd 3000 kr
Matlagningskurs Lär sig koka som en professionell kock 800 kr
Personlig tränare En anpassad träningsplanering för att nå hans hälso- och träningsmål 2000 kr
Guidade turer En privat tur i en historisk plats 1500 kr

Skräddarsydda gåvor

Ett annat alternativ kan vara en skräddarsydd present. Kanske en unik konstverk eller något personligt graverat, som till exempel ett smycke, klocka, eller portfölj.

  • Klocka med speciell inskription
  • Personlig gravyr på ett smycke
  • Beställa ett unikt konstverk speciellt för honom

Sammanfattningsvis, en bra present till honom som har allt behöver inte nödvändigtvis vara en fysisk sak. Tänk utanför boxen och ge något slående annorlunda. Med detta sagt, hoppas jag att du finner inspiration i dessa idéer!

Leave a comment