Peter pan går åt helvete cirkus

Felipe Morales

På tal om otroliga föreställningar, vem har inte hört talas om ”Peter Pan går åt helvete” cirkus? No, det är inte ett skämt, det är faktiskt en av de mest omtalade och unika produktionerna något circus har att erbjuda.

En Unik Show

”Peter Pan går åt helvete” cirkus är inte din traditionella cirkus. Den bjuder på mörker, skärpa, humor och en berättelse som fångar både barn och vuxna på djupet. Chockerande? Absolut. Men det är det som ger denna cirkus sitt unika tilltal.

Vilka är på plats?

Denna cirkus bjuder på en mängd karaktärer, både välkända och nya, vilka på sitt eget unika sätt berättar sin del av historien. Vi har Peter Pan, en karaktär vi alla älskar, men inte riktigt känner igen. Är du redo att se din barndoms hjälte på ett helt nytt sätt?

Det finns så mycket mer att säga om ”Peter Pan går åt helvete” cirkus men för nu, låt mig introducera lite grundläggande information:

Plats Datum Tid
Gammalt Tivoli Varje Fredag 7pm
Nytt Tivoli Varje Lördag 8pm
Stora Tivoliparken Varje Söndag 6pm
Lilla Tivoliparken Varje Måndag 9pm

Så, Är du Nyfiken?

Om du är intresserad av något annorlunda, något djärvt och djupt engagerande, så är ”Peter Pan går åt helvete” cirkus definitivt föreställningen för dig. Vågar du ta steget in till ”helvetet”? Kom ihåg, som alltid är det bara en fråga om tro, tillit och en smula cirkusmagi!

Leave a comment