New super mario bros. u deluxe

Felipe Morales

Ett dyk in i spelet ”New Super Mario Bros. U Deluxe”

Ah, ”New Super Mario Bros. U Deluxe”, kanske ett av de bästa spelen någonsin? Nåja, det kanske är en superladdad metaphor, men det kan jag stå för! Känslan av nostalgi som spelet framkallar är verkligen deluxe, om du frågar mig.

Vad gör spelet så speciellt?

I ”New Super Mario Bros. U Deluxe” spelar du som din trogna rörmokare Mario (eller Luigi, Toad och till och med Nabbit och Toadette!), som genomgår en mängd nivåer för att rädda Prinsessan Peach från Bowser. Japp, det är ett klassiskt Mario-scenario, men med några häftiga extras! Du kan spela solo eller i multiplayer upp till fyra spelare. Krånglar det? Kanske. Men det är verkligen att ha roligt!

Hur presterar det jämfört med andra Mario-spel?

Bra, detta är en fråga som kan få några att hoppa upp ur sina stolar. Låt oss jämföra det med andra Mario-spel på ett informativt och varför inte, underhållande sätt!

Spel Genre Betyg
Super Mario 64 Plattforms 94% (avg)
Mario Kart 8 Racing 88% (avg)
New Super Mario Bros. U Deluxe Plattforms 80% (avg)

Som ni kan se är ”New Super Mario Bros. U Deluxe” ett solidt spel med högt betyg, även om det kanske inte når den ikoniska statusen för ”Super Mario 64”.

Några sista ord?

Är ”New Super Mario Bros. U Deluxe” absolut perfekt? Kanske inte. Men är det ett härligt, livligt och roligt spel att spela med kompisar? Absolut! Det ger en god balans mellan utmaning och spelande njutning. Har du inte provat det än? Kanske det är dags att slå upp det äventyret? Du kanske bara hittar ett nytt favoritspel!