När jag slutade prestera och började

Felipe Morales

När jag slutade prestera och började…Leva

Vet du vad som hände när jag slutade prestera och började leva? Jag insåg att jag inte behövde stressa hela tiden. Jag hittade glädjen i små saker och uppskattade de vackra ögonblicken i livet mer. Men vet du vad mer? Låt oss gå igenom det tillsammans.

Åtgärder Före Efter
Arbetstid Övertid konstant Normalt schema
Hobbies Verkligen inga Läser böcker, trädgårdsskötsel
Stress nivå Genom taket Moderat
Generell lycka Låg Hög

Liv vs Prestation – Vad vinner?

När jag slutade prestera och startade att leva, fann jag att jag inte behöver tävla med andra, eller ens med mig själv. Och vet du vad vi kallar sådana människor? Lyckliga!

Aktivt Välja Livet

Jag gjorde ett val att fokusera på mitt välbefinnande och hälsa, mer än prestationer. Det är inte lika med att säga att ambition är dålig. Snarare innebär det att hitta en balans. Är du redo att göra samma sak?

  • Ackumulera erfarenheter, inte bara framgångar.
  • Värdesätt processer, inte bara resultat.
  • Leva, och prestera för ditt eget nöje.

Slutrank

När jag slutade prestera och började att leva, vände jag på berättelsen om mitt liv. Det är dags för dig att vända på din berättelse också. Så, när börjar du?

Leave a comment