Lily Garden – spa och skönhetssalonger på utvalda orter

Gustav Dahlqvist

Är du på jakt efter en skönhetssalong för att skaffa lösnaglar eller fransförlängning? Lily Garden är en kedja inom skönhet som finns representerad i ett antal större, utvalda städer i Sverige. Via Bokadirekt kan du boka tid redan idag på Lily Garden. Att boka på Lily Garden via Bokadirekt, gör det smidigt och enkelt, både för dig som kund och för företaget som presenterar tjänsterna.

Snabba fakta om Lily Garden:

Vad?Kedja av skönhetssalonger
Var?Finns bland annat i Stockholm, Göteborg och Malmö
Hur?Använd bokningstjänsten Boka Direkt
Varför?Om du vill hitta någon som gör lösnaglar eller fransförlängning

Lily Garden — ett alternativ för tjänster inom skönhet

De senaste åren har antalet tjänster inom skönhet exploderat. Numera är det väldigt vanligt att man skaffar lösnaglar eller förlänger sina ögonfransar. Anledningen till detta är att materialen man jobbar med har blivit billigare, vilket skapat en prisbild som gör det överkomligt för fler.

Lily Garden är en kedja som specialiserat sig på just denna typ av tjänster. Lily Garden gör naglar, och Lily Garden gör även fransar, eller förlängning av dessa skall man snarare säga för att uttrycka sig korrekt. Inom nagelförlängning erbjuder man ett antal olika alternativ avseende material och färgval. Även inom fransförlängning, erbjuder man ett antal olika valmöjligheter.

Genom att erbjuda både nagelbyggnad och fransförlängning, gör man det smidigt för kunden.

Kunden kan då välja att få tjänsterna utförda i direkt anslutning till varandra, och på så sätt spara tid i form av resor till och från salongen.

Lily Garden – kedjan med salonger över hela södra Sverige

Lily Gardens koncept för skönhetssalonger inom nagelbyggnad och fransförlängning finns spritt i hela den södra halvan av Sverige. Allra längst ned i söder, är Lily Garden representerat i Malmö. I Malmö hittar du Lily Garden centralt på Baltzarsgatan 41.

Bord du på västkusten blir du säkert glad över att höra att du hittar en Lily Garden salong i Göteborg. Här i Göteborg hittar du Lily Garden på Drottninggatan, på nummer 30 för att vara helt exakt. När du besöker Lily Garden i Göteborg, kan du även passa på att göra en del inköp då Lily Garden här, precis som i Malmö, ligger mitt i de centrala delarna av staden.

Utöver att finnas i Malmö och Jönköping finns Lily Garden även representerat i Smålands största stad, Jönköping. I Jönköping, som i folkmun ibland brukar kallas Sveriges Jerusalem, hittar du Lily Garden på Smedjegatan 12, ett stenkast från Vättern. 

Lily Garden – även i mellersta Sverige

Hur Sverige skall delas in rent geografiskt tvistar de lärda om. En del använder benämningar hämtad från väderstrecken, medan andra, till exempel SMHI, brukar dela in Sverige i Götaland, Svealand och Norrland. Då Sverige är ett väldigt avlångt land, kan det ibland bli lite tokigt. Sett till att större delen av befolkningen bor i södra delarna, kan det finnas skäl att ibland förskjuta de väderstreckbundna definitionerna en aning.

Av den anledningen placerar vi Linköping i de mellersta delarna av Sverige. I Linköping hittar du nämligen Lily Garden, Linköping. Hos Lily Garden Linköping, kan du boka via Bokadirekt. 

Även om mången norrlänning skulle beteckna Stockholm “Södra Sverige”, väljer vi här att räkna Stockholm till mellersta Sverige. Lily Garden Stockholm hittar vi här, placerat mitt på Norrmalm på det välkända shoppingstråket Drottninggatan. Här på Lily Garden Stockholm hittar du även Spa med fotbehandlingar. 

Passande namn på Lily Garden

Lily Garden har valt liljan som namn och symbol för företaget. Lily flower gardens, eller liljeträdgårdar som vi säger på svenska, är omtyckta besöksmål för alla som gillar liljor. Och visst är liljor vackra. Historiskt har liljan symboliserat fruktbarhet och renhet, och efter en fotbehandling hos Lily Garden har man verkligen rena fötter.

Om du bokar ditt besök hos Lily Garden via bokningstjänsten Boka Direkt, kan du se vilket pris en viss tjänst har på en viss salong. Du kan på så sätt få fram alla Lily Garden Linköpings priser, eller för någon annan salong om du hellre vill det.

Lily Gardens koncept med salonger i Sveriges större städer är säkerligen här för att stanna, och vi kan nog räkna med att det inom kort kommer att öppnas fler av dessa skönhetssalonger med namn efter den vackra liljan.

Bästa med Lily Garden:

  • Centralt placerade
  • Finns i ett antal större städer
  • Smidig bokning via Bokadirekt
  • Flera typer av behandlingar
Leave a comment