Kyrkoherdens tankar

Felipe Morales

Bloggen som ger svaren till varje veckas melodikryss. Varje lördag förmiddag uppdaterar kyrkoherden Krister Kappel sin blogg. Han kryssar melodikrysset tillsammans med sina läsare och publicerar sina svar. Utöver det delar han händelser under veckan och en kort recension på veckans program.

Kyrkoherdens tankar – Blogg med inlägg av Bibeln

Varje inlägg i Kyrkoherdens tankar avslutas med en vers ur Bibeln för varje läsare att ta med sig. Vi får dessutom en liten inblick i hur en kyrkoherdes vardag kan se ut med möten och gudstjänster.

Tack vare att han vanligtvis uppdaterar och deltar live i melodikrysset är kommentarsfältet en populär mötesplats för melodikryssare där de kan hjälpa varandra och dela tankar. Musik lockar som bekant fram minnen och det kan vara trevligt att dela med sig av till varandra. Genom det har Kappel kunnat skapa en fin community med sina läsare. Han har dessutom över 25 miljoner sidvisningar enligt räknaren på startsidan. Mäktigt för en präst.

Mindre melodikryss förr

Längre bak i bloggen, som har varit aktiv sedan 2009, finns det mer än bara melodikryss. Där finns inlägg som är mer läs- och tänkvärda inlägg. Över tid har melodikrysset tittat in mer och mer, för att så småningom ta över bloggen. Nu är det enligt läsarna en plats för lugn och ro på lördagsförmiddagarna.

Leave a comment