Jennifer Anistons ladugård

Felipe Morales

Vad är Jennifer Anistons Fågelhus?

Låt oss börja med att öppna upp för en ofta ställd fråga. Vad är egentligen ”Jennifer Anistons Fågelhus”? Ärligt talat, det är inte ett fågelhus, det är en bondgård! Vänta, en bondgård som ägs av skådespelerskan Jennifer Aniston? Japp, hon köpte i Santa Monica-regionen några år tillbaka. Det är inte bara en bondgård, det är ett eklektiskt paradis som kombinerar shabby chic med vintage och rustikt.

Jennifers bondgård i detalj

Jennifers bondgård sträcker sig över flera hektar mark. Dess unika arkitektoniska design innefattar massor av naturligt ljus genom takfönster och fönster vägg i vägg med en domstol tillägnad utomhuslivet och underhållning.

Egenskap Detaljer År
Ägare Jennifer Aniston 2010-talet
Plats Santa Monica
Stil Rustikt, Shabby Chic, Vintage
Storlek Flertalet hektar

Jennifers inredningsstil

Jennifers inredningsstil i bondgården är en blandning av antikviteter, återanvända material och moderna detaljer som skapar en känsla av en ”levd-i” bondgård. Och ja, det inkluderar också att ha ett rikt djurliv, med höns och andra gårdsdjur roaming fritt.

Okej, men vad har det med ett fågelhus att göra?

Tja, varför kallas det ”Jennifer Anistons Fågelhus” då? Eftersom Jennifer älskar naturen och har en särskild plats för fåglar i sitt hjärta, skulle man kunna tänka. Eller kanske för att en av byggnaderna på gården liknar ett stort fågelhus. Vi får nog aldrig reda på den riktiga anledningen!

  • Ägare: Jennifer Aniston
  • Plats: Santa Monica
  • Stil: Rustikt, Shabby Chic, Vintage
  • Storlek: Flertalet hektar

Jennifers bondgård är mycket mer än bara en fastighet. Det är en fristad, ett hem och ett uttryck för hennes personliga stil och kärlek till naturen. Och ja, det kan också vara ett riktigt litet fågelhus!

Leave a comment