H&m barn modell sökes

Felipe Morales

H&M barn modell sökes – en unik möjlighet

Någonsin drömt om att se ditt barn på ett stort reklamklistermärke i en H&M-affär eller i en av deras trendiga onlinekampanjer? Det är dags att väcka drömmen till liv! H&M söker nu barnmodeller för deras senaste kollektioner.

Först och främst, ålder, kön eller storlek spelar ingen roll, alla är välkomna att ansöka. Det viktigaste är att ditt barn är bekväm framför kameran, och naturligtvis, ha roligt!

Position Krav Ansökningstid
Barnmodell Ålder under 16, Uttrycksfull, Bekväm för kamera Löpande
Junior modell 16-21 år, Bekväm för kamera Löpande
Vuxen modell 21 år och uppåt, Professionell attitude Löpande

Hur man ansöker

H&M erbjuder en ganska lätt och strömlinjeformad ansökningsprocess för barnmodeller. Du ansöker helt enkelt online via deras webbplats. Du behöver ett aktuellt foto av ditt barn, inte nödvändigtvis professionellt, ett enkelt hemmabild fungerar perfekt. Var noga med att inkludera några roliga och intressanta detaljer om ditt barn i din ansökning.

Tips för framgång

Innan du trycker på ’skicka’-knappen, ta en titt på dessa tips för att öka chanserna att ditt barn blir valt:

  • Försök vara autentisk: Modelleringsbyråer, inklusive H&M, älskar äkthet. En unik personlighet är ofta det som sticker ut mest.
  • Gör det till en potentiell hobby: Om ditt barn älskar att vara framför kameran, låt dem njuta av upplevelsen och ha kul!
  • Visa en mängd olika uttryck: Skicka in foton som visar olika humör och uttryck, detta ger en större bild av ditt barns versatilitet.

Så vad väntar du på? Gör drömmen om att bli H&M-barnmodell till verklighet idag! Lycka till!