Helena Janebrink – allt du vill veta

Gustav Dahlqvist

Helena Janebrink, född 23 september 1977, är kanske mest känd som Casper Janebrinks före detta fru. Casper är känd från dansbandet Arvingarna. De gifte sig 2002 och skilde sig 2022. Det före detta paret har två barn tillsammans, Felix Janebrink och Alice Janebrink. Till vardags jobbar Helena Janebrink som kontorsansvarig och receptionist på Atea Sverige AB. 

Korta fakta om Helena Janebrink

Fullständigt namnHelena Janebrink 
Känd förCasper Janebrinks före detta fru. 
ÅlderFödd 1977, alltså 45 år gammal.
LängdOkänt
Bor iGöteborg. 
NummerHelena Janebrinks telefonnummer är svårt att hitta på nätet

Helena Janebrink och Casper Janebrink

Helena Janebrink och Casper Janebrink var ett par i många år. De träffades för första gången på en restaurang i Göteborg sommaren 1988. Då hade Casper redan spanat in henne och efter ett tag började de att dansa efter att hon först hade börjat dansa med hans kompis. Men kärleken kom inte direkt och i efterhand har Casper berättat att han fick kämpa för hennes kärlek. De fick två barn tillsammans, Alice, och Felix. De gifte sig 2002 men skilde sig 20 år senare då det kom fram att hans älskarinna, Therese Andersson, var gravid med parets första gemensamma barn. Helena Janebrink bor nu tillsammans med sina två barn i en lägenhet i Göteborg medan Casper Janebrink bor i ett hus i Floda. 

Helena Janebrink och Felix och Alice Janebrink

Helena Janebrink och Casper Janebrink har barnen Felix och Alice Janebrink tillsammans. Alice är 19 år och har ett Instagram-konto där hon delar med sig av bilder från sin vardag. Hon jobbar som frilansande makeupartist och stylist enligt sin beskrivning på Instagram, och bor med sin mamma i centrala Göteborg. Felix Janebrink är något yngre än sin storasyster, 17 år gammal. Även han har ett konto på Instagram, där han förvisso bara har delat med sig av två bilder hittills. Felix bor med sin pappa i ett hus i Floda. Det finns inte så mycket information om hans intressen eller hobbyer eller liknande på nätet. 

Officiellt om Helena Janebrink på Merinfo 

På Merinfo och Hitta kan man få reda på följande om Helena Janebrink: 

  • Hon är 45 år gammal. 
  • Hon är skriven på en adress i Göteborg. 
  • Hon bor tillsammans med Alice Janebrink, 19 år. 
  • Hon fyller år den 23 september. 
  • Hon äger ett fordon. 
  • Hon har ett bolagsengagemang vilket är i Janebrink Artist & Nöjeskonsult AB. 
  • Hon bodde tidigare på Aftonvägen i Floda. 
  • Hon har även bott på Övre furuskogsvägen i Partille. 

Helena Janebrink jobb

Helena Janebrink jobbar som receptionist och kontorsansvarig på Atea Sverige AB. Atea Sverige AB är ett av Sveriges ledande it-företag som har kontor över hela Sverige. Företaget beskriver sig själva som den ledande leverantören av infrastruktur i Norden och Baltikum. Företaget grundades 1968 och har sitt huvudkontor i Norge. 

Helena Janebrink på Instagram och sociala medier

Helena Janebrink är aktiv på sociala medier. Bland annat har hon ett Instagram-konto där hon har över 1 000 följare. Där lägger hon regelbundet upp uppdateringar från sin vardag, restaurangbesök och resor. Hon har även ett konto på Facebook, där hon har lagt upp en hel del bilder på sig själv och sina barn. På Flashback skvallras det en del om Helena Janebrink, men mest i samband med att man diskuterar Casper Janebrinks otrohet med sin älskarinna. 

Helena Janebrink ska inte förväxlas med Helena Janebrink handboll

När man söker efter information om Helena Janebrink så kan det hända att man får upp träffar på andra personer som har samma eller liknande namn. Bland annat får man träffar på Helena Janebrink handboll och Helena Janebrink tvilling.