Bästa testade trådlösa over-ear hörlurar

Felipe Morales

Vad är bäst i test för trådlösa hörlurar över-året?

När det gäller trådlösa över-ear hörlurar, finns det några faktorer att täcka över. Vilka är de mest bekväma? Vilka har bäst ljudkvalitet? Och, slår inte minst, vilka är faktiskt mest prisvärda?

Trådlösa Hörlurar Ljudkvalitet Pris
Sony WH-1000XM4 Utmärkt 3500 kr
Bose Noise Canceling Headphones 700 Mycket Bra 3800 kr
Apple AirPods Max Utmärkt 6500 kr
Sennheiser Momentum 3 Bra 4200 kr

Vad bör man leta efter i trådlösa hörlurar över-året?

Det finns flera saker att tänka på när du köper trådlösa över-året hörlurar. För det första, överväga hur länge du tänker använda dem varje dag. Vill du ha dem i flera timmar i sträck? Är du efter super hög ljudkvalitet? Eller är du efter något mer prisvärt men fortfarande tillförlitligt?

  • Komfort: Hur hörlurarna passar på ditt huvud och över dina öron är oerhört viktigt. Även de bästa hörlurarna kommer att kännas obekväma efter några timmars användning om de inte passar ordentligt.
  • Ljudkvalitet: Om ljudkvalitet är viktigt för dig, bör du överväga hörlurar med aktiv brusreducering. Dessa kan hjälpa till att blockera oönskat bakgrundsbrus och ge en renare, mer uppslukande ljudupplevelse.
  • Pris: Priset på trådlösa hörlurar kan variera kraftigt. Så det är alltid en bra idé att sätta en budget innan du börjar shoppa.

Okej, men vilka över-året trådlösa hörlurar är bäst i test?

Enligt våra tester och data var Sony WH-1000XM4 de bästa över-året trådlösa hörlurarna 2021. Dessa kombinerar fantastisk ljudkvalitet, otrolig brusreducering, och är mycket bekväma att ha på sig också. Men, som allt, kommer det ner till personlig preferens – så det är kanske värt att prova ett par olika modeller innan du bestämmer dig.

Leave a comment