Att göra i köpenhamn med barn

Felipe Morales

Upptäck magin vid att göra i Köpenhamn med barn!

Är du på jakt efter nya äventyr i vackra omgivningar? Tja, då bör du överväga en resa till Danmarks charmiga huvudstad, Köpenhamn. Särskilt när du har småttingar med på resan. Låt oss dyka ned i de bästa sakerna att göra i Köpenhamn med barn.

Njut av en dag i Tivoli Gardens

Inget besök i Köpenhamn är komplett utan att spendera en dag i Tivoli Gardens, ett historiskt nöjespark mitt i hjärtat av staden. Såg du barnens leenden när de åker på den gamla bergochdalbanan? Det är verkligen ovärderligt!

Är en äventyrlig resa runt Köpenhamns oceaner något för er? Missa inte då National Aquarium Denmark med tusentals havsliv att upptäcka. Det är en fantastisk upplevelse!

Lär & Spekulera i Experimentarium

Om dina barn nyfikna på vetenskap, kommer de att älska Experimentarium, ett vetenskapscenter som kombinerar inlärning och underhållning. Spektrumet av aktiviteter sträcker sig från att simulera en tornado till att förstå kroppens mysterier. Vems hjärta kommer inte att slå snabbare?

Sevärdheter Adress Öppettider
Tivoli Gardens Vesterbrogade 3, 1630 København V, Danmark 11.00 – 22.00
National Aquarium Denmark Jacob Fortlingsvej 1, 2770 Kastrup, Danmark 10.00 – 19.00
Experimentarium Tuborg Havnevej 7, 2900 Hellerup, Danmark 09.30 – 17.00

För att summera allt, så har Köpenhamn oändligt att erbjuda vid att göra saker med barnen. Så varför inte packa väskorna och ge sig ut på ett nytt äventyr? Res tryggt och njut av varje ögonblick i denna förtrollande stad!