Antonio Lindbäck – Monica Hermansson Lindbäcks livsberättelse

Felipe Morales

Antonio Lindbäck och Monica Hermansson Lindbäck. Två namn som kan väcka frågor. Du lär känna dem bättre genom att läsa vidare.

Vem är Antonio Lindbäck?

Antonio Lindbäck, ljudet av en mästare och en riktig speedwaystjärna. Han föddes i Brasilien, men flyttade till Sverige när han var tre år gammal. Hans föräldrar inställde sig på att uppmuntra Antonio att ägna sig åt sport och idag är han en av de bästa inom sin gren.

Vem är Monica Hermansson Lindbäck?

Monica Hermansson Lindbäck är människan bakom mästaren, Antonio Lindbäck. Hon är hans mamma, hans största fan och motivator. Även om vi inte hör mycket från Monica, hennes stöd och hjälp gör en stor skillnad i sonens framgång.

Och relationen mellan dem?

Som mor och son har Monica och Antonio en väldigt stark relation. Hon har alltid där för honom, både under sina triumfer och förluster. Monica präglade Antonio med den kraften, uthålligheten och modet som krävs för att bli en mästare.

Faktisk, varför inte ta en titt på några av deras mest framstående framträdanden till dags dato i denna tabell:

Händelse År Resultat
Speedway Grand Prix 2008 3:e plats
Världsmästerskapen i speedway 2010 2:a plats
Elitserien (svensk speedwayliga) 2015 Mästare

Så, hur kan de inspirera oss?

Monica och Antonios berättelse är en om kärlek, stöd och envishet. Oavsett om du är en idrottare eller inte, kan vi alla lära oss från denna mor-son-duo. Vad säger du? Känner du att deras historia inspirerar dig på något sätt?