Den perfekta presenten

Felipe Morales

Det finns en del blombud att välja mellan idag. Vi har stora aktörer som Interflora, Euroflorist – men även något mindre omskrivna som förslagsvis Florister i Sverige. I den här artikeln tänkte vi gå genom vilka av alla dessa blomsterbud som de facto är av värde.

Bästa blombudet

När man ska beställa blommor idag går det ganska smidigt till. Det krävs inte särskilt mycket av dig, snarare kan man vara trygg i att man kommer finna ett blomsterbud bara genom att göra ett par sökningar på nätet. Däremot, är det förstås inte säkert att du hamnar hos det bästa blombudet.

Enligt våra granskningar kunde vi dock snabbt konstatera att det är främst skicka blommor billigt som kunde tillhandahålla det snabbaste och billigaste blombuden i Sverige. Vilket såklart kan låta märkligt, eftersom det inte handlar om en stor aktör direkt.

Hur skickar man ett blombud?

Nedan har vi komponerat en liten checklista som kan vara bra att ha när det är dags att skicka iväg ett blombud online. Eftersom det finns ganska många olika aktörer att välja mellan kan det förstås vara knepigt att använda listan som en generell guide; däremot kan det absolut hjälpa till om man är helt ny inför att skicka blommor.

  • Välj ett blombud.
  • Bestäm dig för en bukett blommor.
  • Gå till kassan & tryck in eventuell rabattkod.
  • Skriv in mottagaradressen och se efter så att det finns florister i området.
  • Genomför beställningen genom att betala.

När ska man skicka blommor?

Det finns såklart en hel del olika tillfällen då det passar att skicka blommor till någon tycker om. Kanske, är det farsdag eller morsdag? Eller kanske är det dags för någons födelsedag?

Leave a comment